hahihuheho

rafting @ Pangalengan

Posted on: August 6, 2010


wah so yesterday nih baru gw share disini, yaa soalnya blog ini jg masih orok sih..hehe 😀
gw berenam bareng hanong,vino,galih,endo, teh titin dan juga sama anak-anak Astacala-ITTelkom rafting bareng di sungai daerah Pangalengan, lupa ih namanya..
sungainya kecil tapi masuk level 3 dunia pe-rafting-an loh,ahaha..seru seru seru, aseek aseek aseek..!!!😀

" The Blender Stream"

2 Responses to "rafting @ Pangalengan"

ty, kalo mau rafting ajak2 dong. mauuuuuuuu…

okai.. gw diajakin tuh abis lebaran, ..
oh ya, numpang naro link blog gw dong mi di blog lo, gw jg ntar link blog lo di blog gw, okai🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

By: TwitterButtons.com

VOTE MY BLOG

my dream destination

Hello Tweeps !

Blog Stats

  • 32,199 hits
%d bloggers like this: